Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Radní kučera bude asi pěkný lumpík ale proč by měl odstupovat.Soudruzi z ODS rozkradli celý stát a neslzšel jsem,že by některý odstupoval?:-)[>-]

2 2
možnosti

A soudruhům z ODS velmi čiperně v tom rozkrádání pomáhali soudruzi z ČSSD, nie svobody, Strany zelených atd., atd.

1 0
možnosti
Foto

Ti, co jsou voleni, jsou elita. Oni totiž vystupují s programem, který představují jako to nejlepší. Sebe pak jako ty garanty toho nejlepšího.

Žádný volič pak nevolí nějaký svůj průměr, ale to nejlepší z výběru. Z logiky jde tedy více o elitu, než nějaký průměr. Oni to tak o sobě tvrdí - mají lepší program než ti druzí.

0 0
možnosti
Foto

Demoktracie je o tom, pane Dolejši, že každý jedinec, oi netolerantní a totalitní havlopravdař, se musí smířit s vůlí většiny. Pokud tato většina zvolila člověka organizovaného v StB, pak to znamená, že Vaše představy o této složce, vycházející z tisíckrát opakovaných tvrzení propagandy, jsou asi poněkud mimo mísu - nic více, nic méně.

1 3
možnosti

Ano, je to otřesné, jak jsme poznamenaní komunistickým brainwashingem!

Proto zde nemáme skutečnou pravicovou stranu, bojíme se přirozených vztahů a bojíme se občanské svobody. A podle toho to tu vypadá!

:-)

2 2
možnosti
Foto

Čemu se divíte? Každý komunista schvaluje politiku KSČ a tím i činnost StB a LM. Pokud by to neschvaloval, nebyl by komunistou. Tohle přece musí být jasné i ČSSD, která s nimi tak ráda uzavírá koalice. To, že se nyní pan Zimola naoko pozastavuje nad minulostí svého radního, ještě neznamená, že jeho pohoršení je skutečné. Každý normální člověk ví, co jsou komunisté zač.

4 4
možnosti

Ano, každý normální člověk ví, co jsou komunisté zač.

A to i komunisté v ČSSD, ODS, TOP 09...

Proto je tak obtížné dosáhnout normálních vztahů mezi námi, úcty ke svobodě, úcty k právu a úcty k demokracii...

:-)

3 2
možnosti

Pane autore,pokud bude KSČ pokračovat tak hloupě provoktivně,tak se jistě rychle odepíše sama.Z mého pohledu, ale případ radního estebáka je opravdu jen bouře ve sklenici vody.Jeho případné odstoupení nám nesníží zlodějské poplatky za zelenou energii,ani vysokou spotřební daň za pohonné hmoty.Bohužel nebude mít vliv ani na placení církevních restitucí z našich kapes,zrušení amnestie,potrestání tunelářů,vyšetření kauty Promopro,letounů Casa, tunelářského ministra Drobila,Drábkova náěstka Šišky,kauzu IZIP.Dokonce to ani nepovede ke snížení nezaměstnanosti.Tak co s tím budeme dělat?

5 3
možnosti

Co s tím budeme dělat?

Je třeba vyhnat komunisty z ostatních stran, z ODS, z ČSSD, z TOP 09...

Prostě je nevolit!

:-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 860x
Slavoj je hlavně člověk a občan. Jinak manažer a politik.

Seznam rubrik